Enjoy Your Music | Songteksten.nl.ae!

Nieuws...

De zomer hit van 2013 is officieel op songteksten.nl.ae bekend gemaakt! Bekijk de zomer hit op de pagina hit van nu!

Geupload 02-08-2013 15:36

_________________________________________________________________________________________________________________________

Na het inloggen op songteksten.nl.ae is het laad systeem vernieuwd! Er is een nieuw laad systeem ondworpen zodat uw account gegevens sneller zonder bug's worden opgestart. De eerste keer dat u, uw account opstart kan dit een paar seconde langer duren! Ook hebben we de pagina linken vernieuwd!

Geupload 26-05-2013 13:47

_________________________________________________________________________________________

We zijn druk bezig alle bug's en fouten uit alle pagina's te halen. We zijn al klaar met de pagina's : meer...-Games-Aanamelden-Gadgets-Mobiel-Netwerk-Weer-Nieuws. Vind je op een van deze pagina toch een bug meld dit dan via http://www.songteksten-bug-melden.nl.ae/ . De andere paina's komen deze week of later deze maand aan de beurt!

Geupload : 26-05-2013 11:27

__________________________________________________________________________________ 

Ons nieuwe beveiligingssysteem is nu gratis online geplaatst! Probeer nu een gratis scan! (Versie 2.0 alleen gebuiken bij windows 7 en 8) (Versie 1.0 alleen gebruiken bij windows XP of windows vista ) NIEUWE VERSIE > http://www.security-2-0-songteksten.nl.ae/ <

Geupload 9-3-2013 om 12:36

______________________________________________________________________________

Songteksten.nl.ae is er speciaal voor je mobiel, dat wisten we al, alleen de versie android 4.1 jelly bean heeft een update gekregen naar versie 4.1 bekijk alle versie's via deze link > http://www.songteksten-opmobiel.nl.ae < of druk op de volgende link voor de nieuwe versie > www.songteksten-andr-4-1-jelly-bean-versie-2.nl.ae <.

Geupload op 7-9-2012 om 18:38

_________________________________________________________________________________________

Beste bezoeker/gebruiker van songteksten.nl.ae, er is nu een online security beveiligings systeem door songteksten.nl.ae ondworpen! Probeer hem nu gratis uit! Druk op deze link > www.songteksten-online-security-version-1-0.nl.ae <

Geupload op 4-9-2012 om 20:40

_________________________________________________________________________________

Zoals we weten is songteksten.nl.ae er speciaal voor jou mobiel! Alle versie's kun je bekijken via deze link > http://www.songteksten-opmobiel.nl.ae < Voor de nieuwe versie die voor de blackberry bold & curve is gemaakt kunt u, op deze link drukken > www.songteksten-mobiel-blackberry-versie-1.nl.ae < LET OP: Deze versie voor de blackberry is niet heel groot of uitgebreid wegens een tekort aan blackberry toestelen koop!

Geupload op 3-9-2012 om 16:34

________________________________________________________________________________

Hallo beste bezoeker/gebruiker van http://www.songteksten.nl.ae ! Vanaf nu kun je via deze link > http://www.songteksten-bug-melden.nl.ae/ < een bug melden. Een bug is een probleem op de pagina, bijvoorbeeld dat de pagina maar voor de helft laad.

Geupload 2-9-2012 om 12:18

___________________________________________________________________________

We hebben al een tijdje speciaal voor uw mobiel songteksten! De versie android 2.3 is alweer opgerist! bekijk de nieuwe versie voor  uw mobiel! Bekijk ale mobiele versie's via http://www.songteksten-opmobiel.nl.ae, of als u, de nieuwe versie wilt zien www.songteksten-mobie-and-2-3-versie-3.nl.ae !

Geupload op 1-9-2012 om 12:44

_________________________________________________________________

Hallo beste bezoeker(s) zoals jullie misschien al gezien hadden hebben we een nieuwe hooftpagina, helaas kunnen we de oude hooftpagina niet laten zien, we hebben hem alleen op video! die waarchijnlijk binnen kort op het youtube kanaal Bobmusicful online komt. deze hooftpagina lijkt er misschien op het eerste gezicht er op alleen er zijn toch veel aanpasingen! Hopnelijk vinden jullie onze nieuwe hooftpagina leuk!

Geupload 1-9-2012 om 12:10

_________________________________________________________________________

We wisten allemaal alang dat songteksten.nl.ae er speciaal voor jou mobiel was, er is nu ook een versie voor android 4.1 jelly bean! klik op deze link > http://www.songteksten-andr-4-1-jelly-bean-versie-1.nl.ae < om deze mobiele versie te bekijken, wil je andere versie's bekijken? druk op deze link> http://www.songteksten-opmobiel.nl.ae < .

Geupload 30-08-2012 om 20:36

____________________________________________________________________

De nieuwe beta browser verse is uit, deze nieuwe versie 3.0 is gericht op windows 7 en 8 en wil alles overzichtelijk maken! Bekijk hem nu en stel hem gratis in als startpagina! Deze keer zonder laad tijd! Link > http://www.songteksten-beta-browser-versie-3-official.nl.ae/ <

Geupload 30-08-2012 14:58

__________________________________________________________________________

Beste bezoekers/gebruikers van http://www.songteksten.nl.ae , er is een update e-mail verstuurd naar de gene die een account op sogteksten.nl.ae hebben. Heb je deze niet gekregen dan kun je hem via deze link uitvoeren > http://www.songteksten-update-24-28-08-2012.nl.ae <

Geupload 24-08-2012 om 11:33

_________________________________________________________________________

Beste bezoekrs/gebruikers van songteksten.nl.ae, zoals jullie weten hebben wij een youtube kanaal (BobMusicFul). Er is een video op geupload die wereldwijd word geblokeerd. We hebben al meer dan 87 berichten over dat filmpje gehad, Hier is ons plan! Eerst gaan we het filmje reuloaden met alleen een afbeelding en muziek, daarna gaan we hem nog eens uploaden met de video clip maar da iets anders!

Geupload 23-08-2012 om 14:27

__________________________________________________________________________________

Beste bezoekers/gebruikers van songteksten.nl.ae! zoals jullie al wisten was songteksten.nl.ae er ook speiciaal voor jou mobiel! De versie's Android 2.3/4.0/4.3 en ice cream sandwitch hebben een update gekregen en zijn meer gebazeerd op de windows 7/8 style!

Geupload 21-08-2012 om 10:35

__________________________________________________________________________________________

Beste gebruikers van songteksten.nl.ae ! Zoals jullie weten is het de afgelopen dagen erg warm, de server liet dat vandaag om 13:46 ook even weten. De server was oververhit en kon helaas 2 minuten niks doen. ons excuus voor deze maar misschien ook volgende keren want hier kunnen we niks aan doen!

 

Meer nieuws check http://www.songtekst-nieuws.nl.ae/ | Netwerk problemen in de gaten houden? check http://www.songteksten-netwerk.nl.ae/

Deze e-mail werd naar alle gebruikers van songteksten.nl.ae gestuurd! Deze geld ook voor bezoekers !

Geupload 20-8-2012 om 14:01

_________________________________________________________________________________________________-

Er is een nieuwe versie voor uw account! De versie ''Windows 7/8 version'' is nu geupload en te bekijken! Bekijken kan ols je ingelogd bent!

Geupload 3-8-2012om 19:41

_________________________________________________________________________________-

Songtube is er niet meer: Hallo beste mensen we hebben dit toch eigenlijk best wel trieste beriht vanochtend moeten plaatsen. Wij (Songteksten.nl.ae) hebben besloten te stoppen met songtube. Ook zijn er verranderingen voo Goldsong. Goldsong blijgt bestaan alleen heeft het geen naam meer. De pagina heet nu gewoon aanmelden. We hadden maarliefst 3293 accounts op Songtube. Op Goldsong 4725. Ons excuus voor de gene die songtube dagenlijks gebruikte. We hebben hele bijzondere reactie's binne gekregen, en de gene die we toch echt wel erg speciaal vinden is de volgende ''Waarom moest songtube weg, nu kan ik nooit meer veilig een video uploaden''. Bedankt voor het aardige bericht dat je onze website zo veilig vind. Maar niet getreurd want op op de volgende versie voor je account kun je ook filmpje's vanaf hier op youtube uploaden!

Geupload 3-8-2012 om 18:05

__________________________________________________________________________________________

Goldsong gaat weg? Nee goldsong gaat niet weg, alleen de naam verranderd. vanaf nu heet het niet meer Goldsong maar ''Aanmelden'' want wat er namenlijk helaas wel weg gaat is Songtube. Ons excuus ervoor dat songtube weg gaat. We hopen dat u, veel plezier met Songtube heeft gehad, en nu veder gaat met niet meer goldsong maar gewoon Aanmelden. Binnen kort komt er een nieuws bericht met daarin een link naar en de nieuwe naam van de website, en een info pagina wat er allemaal gaat gebeuren met songtube en natuurlijk niet goldsong maar aanmelden.

Geupload 3-8-2012 om 10:50

____________________________________________________________________________

Zoals u, gezien hebt zijn we bezig om heel songteksten.nl.ae te wijzigen naar windows 7/8 wilt u, er meer informatie over of heeft u, een vraag? ga dan naar www.songteksten-info-windows7-8.nl.ae om meer info te krijgen over windows 7/8.

Geupload 2-8-2012 om 12:42

__________________________________________________________________________

Beste bezoeker zoals je misschien als gezien had zijn wij bezig met de hele website! We hebben alles gewijzigd naar windows 7/8. Om de oude hooft pagina te bekijken klik op de volgende link > http://songtekst.jouwweb.nl/nieuwe-hooftpagina-24-06-2012-kddk945-kkdjd

Geupload 2-8-2012 om 11:19

____________________________________________________________________________

Zoals u, misschien al gezien had kunnen de pagina's ''songtube'' ''goldsong'' & ''weer'' niet connecten met songteksten.nl.ae, dit komt omdat wij een nieuwe versie van songteksten.nl.ae hebben ''Songteksten.Live-1.3''.Deze zorgt ervoor dat de nieuwe html's ''html5'' gemakkelijk en goed reageren op songteksten.nl.ae. Alleen is hierbij wel op deze 3 pagina's een probleem opgetreden. U, kunt alles nog doen berichten plaatsen muziek opzoeken alles, alleen zouden er eventueel fouten kunnen optreden. Voor meer informatie kunt u, naar onze info pagina gaan. http://www.songteksten-connectprobleem.nl.ae/

Geupload 1-8-2012 20:08

________________________________________________________________________________________________

Songteksten.nl.ae was er al voor android 4.0,4.3 en ice cream sandwitch, hij is er nu ook voor android 2.3! check http://www.songteksten-mobile-and2-3.nl.ae om het via je laptop/computer tablet of mobiele toestel te bekijken!

Geupload 28-07-2012 om 17:48

__________________________________________________________________________________________________________

Beste gebruikers/bezoekers van http://www.songteksten.nl.ae, vanaf nu is songteksten.nl.ae er ook special voor jou adroid of ice cream sandwitch mobiele toestel! dze is gemaakt voor ice cream sandwitch & android 4.0 & android 4.3, check het nu op je mobiel of via je computer/laptop tablet op http://www.songteksten-mobile.nl.ae !

Geupload 28-07-2012 om 16:05

________________________________________________________________________________________________________

Hallo beste gebruikers/bezoekers van http://www.songteksten.nl.ae, Vanaf 29-06-2012 heeft songteksten.nl.ae ook vakantie! Houd er dan ook rekening mee dat spoed mailtje's helaas niet beandwoord kunnen worden! We willen iedereen een fijne vakantie toewensen! Later in de vakantie zijn we er wel en word alles weer beandwoord en dergelijke! Dit was dan ook het laatste nieuws bericht tot nu toe! Tot later in de vakantie iedereen!

Geupload 28-06-2012 om 17:35

___________________________________________________________________________________________

Http://www.songteksten.nl.ae heeft er veel moeite voor gedaan maar eindelijk is er een video/muziek player waarbij je niet hoeft te wachten op reclame's of lange laad tijden! De player is nu pas via 1 lied te bekijken, of als je op de hooftpagina van onze website kijkt in het rijtje. Dus dag,dag lange laad tijd en vervlenede reclame's!

(de video/muziek player bekijken ? > http://songtekst.jouwweb.nl/nicki-manaj-startship-meest-bekekenbeluisterde-liedje-van-26-06-2012-0303kdkx9fd <

Geupload 28-06-2012 om 14:53

________________________________________________________________________________________________-

Er is een nieuwe Songteksten.nl.ae browser! Klik hier om hem te zien, u, hoeft hiervoor niks te download, tijdens het laden worden er alleen gegevens opgehaalt! > http://songtekst.jouwweb.nl/laden-gegevensophalen-betaversiebrowsersongtekst2-3-doorlinkennaarinfopagina-serienmr-ksidfkdid-ksks <

Geupload 28-06-2012 14:29

_____________________________________________________________________________

Er was vanplan groot onderhoud aan de website te doen maar dit gaat niet door wegens de zomer vakantie! Er zijn te grote plannen waardoor de website waarschijnlijk wel één week offline blijft. Daarom hebben we besloten dit na de zomer vakantie te doen als de website het wat rustiger heefd!

Geupload 26-06-2012 om 21:09

_____________________________________________________________________________________-

 

Songteksten.nl.ae heeft een nieuwe hooftpagina, de oude kun je gratis bekijken > http://songtekst.jouwweb.nl/nieuwe-home-pagina-19-06-2012

Geupload 24-06-2012 om 16:17

_________________________________________________________________________________

Er is een nieuwe pagina toegevoegd aan pagina voor jou, onderaan staat nu de pagina Stem!

22-06-2012 17:42

________________________________________________________________________________--

Beste gebruikers, er is zwaar weer opkomst voor de nacht/avond van 21-06-2012 naar 22-06-2012! Wij hebben hierronder een lijst opgesteld waar je aan kunt zien waneer de storm ongevver bij jou is!

 

Zeeland - 20:00 t/m 23:00

Zuid-holland - 21:00 t/m 00:00

Noord-holland - 22:00 t/m 02:00

Noord-braband - 20:00 t/m 00:00

Utrecht - 21:00 t/m 01:00

Flevoland - 22:00 t/m 02:00

Friesland - 23:00 t/m 03:00

Limburg - 21:00 t/m 00:00

Gelderland - 21:00 t/m 01:30

Overijssel - 23:00 t/m 02:00

Drenthe - 23:00 t/m 03:00

Groningen - 00:00 t/m 04:00

 

Dit is een waarneming van songteksten.nl.ae - dit zijn de tijden war tussen ongeveer de buien over het deel van het lan trekken!

_____________________________________________________________________________________

Songteksten.nl.ae @2012

_____________________________________________________________________________________

Geupload 21-06-2012 om 18:18

_____________________________________________________________________________________

Iedereen die een gratis account heeft gemaakt op http://www.songtube.nl.ae / http://www.goldsong.nl.ae Of als je een reclame hebt op de gratis reclame afdeling. Heeft een E-mail naar zijn/haar hotmail, voor een toch wel belangrijke update! Let erop dat als je de update niet dat dat als er in het vervolg nieuwe versie's komen dat de hele versie of delen ervan dan niet worden weergeven!

Geupload 20-06-2012 om 18:42

__________________________________________________________________________________

Zoals u, misschien al gezien heeft hebben wij ee  nieuwe hooftpagina! de oude kun je gratis en zo bekijken! http://songtekst.jouwweb.nl/nieuwe-hooftpagina-versie-3-4

Geupload 20-06-2012 om 16:37

__________________________________________________________________________________________

Beste bezoekers ons excuus dat we in de nacht van 16-06-2012 naar 17-06-2012 niet online waren, er was een technishe storing. nogmaals ons excuus!

Geupload 17-06-2012 om 11:43

____________________________________________________________________________

Op dit moment zijn we niet actief meer op de pagina Update's en Blogs!

14-06-2012 19:47

_______________________________________________________________________________

 

Ja jullie zien het een nieuwe hooftpagina - en natuurlijk is de oude gratis zonder iets op uw computer te downloaden te bekijken ! klik hiervoor op de volgende link > http://songtekst.jouwweb.nl/gegevens-oude-versie-hooftpagina-laden-pft-free-watch-99k4k393k3389

Geupload 05-03-2012 om 15:24

_________________________________________________________________________________

Vandaag even geen update met een nieuwe versie of dergelijke maar een herinering aan Bryan Adams (we hebben ook nog een lied van hem)

Geupload 04-03-2012 om 11:39

____________________________________________________________________________

Er is een nieuw inlogscherm voor goldsong geplaatst - de oude bekijken kan via de volgende link ! > http://songtekst.jouwweb.nl/gegevens-laden-oude-versie-versie-2-3-inloggen-op-goldsong-kksikdndk883nd3ns983-kdi99

Geupload 03-03-201 om 16:53

__________________________________________________________________________

Vanaf zaterdag 3 maart 2012 t/m zaterdag 10 maart 2012 is er een speciale actie op http://www.songteksten.nl.ae , meld nu gratis uw website URL/LINK aan en hij word op nog eens 3 andere pagina's (van http://www.songteksten.nl.ae) weergeven !

Gupload 03-03-2012 om 15:30

_________________________________________________________________________

De pagina songtube is in constructie gegaan en nu alweer klaar , wij vinden hem mooi vernieuwd , we willen graag ook van jullie bezoekers weten wat jullie van deze en de oude versie vonden , de oude versie kun je bekijken door op de link in het bericht onder deze te drukken !

Geupload 02-03-2012 om 18:01

_____________________________________________________________________________

De oude versie van songtube is nu verkrijgbaar niet voor jou account maar de hoofdpagina . Songtube is namenlijk op dit moment onder-constructie - druk op de volgende link om de oude hooftpagina te bekijken... - http://songtekst.jouwweb.nl/gegevens-laden-oude-versie-songtube-hooftpagina-89hjgkf5838hdjj4

Geupload 02-03-2012 om 12-53

____________________________________________________________________________________

Er is een nieuwe pagina op pagina meer... - De naam is - Hoe begon songteksten.nl.ae.

Geupload 01-03-2012 om 15:51

________________________________________________________________________

Wat we allemaal wel niet gedaan hebben , we hebben deze week heel veel gedaan , maar wat vooral aan de oorde was is Goldsong , want daar is heel veel mee gedaan , namenlijk , als je inlogd moet hij altijd de gegevens laden. Dat is nu verbeterd met maarliefst 80%  , en als dat nog niet genoeg is hebben we ook nog een nieuwe versie gelandceerd maar niet zomer een versie , oo nee, hij heefd namenlijk het recoor van beste versie op goldsong gebroken . hij heeft de nieuwste dingen en wat we helemaal nieuw hebben is het feit dat je hem in het Engels kan vertalen niet door Google maar door ons songteksten.nl.ae zelf !

Geupload 29-02-2012 om 17:48

____________________________________________________________________________

Vanaf 14:05/14:06/14:07 was er een storing op songteksten.nl.ae , de oorzaak is niet bekend ook is niet bekend hoelang deze heeft geduurt . wat we al wel ongeveer weten is het volgende :

Groningen - 14:05 t/m 14:38

Friesland - 14:05 t/m 14:39

Drente - 14:05 t/m 14:37

Overijsel - 14:05/14:06 - t/m 14:42

Flevoland - 14:06 t/m 14:32

Gelderland - 14:07 t/m 14:36

Utrecht - 14:06 t/m 14:41

Limburg - 14:05 t/m 15:08

Noord-Holland - 14:07 t/m 14:12

Zuid-Holland * Hier is de plaats van de server - 14:06 t/m 14:22

Brabant - 14:07 t/m 14:33

Zeeland - 14:05 t/m 14:34

Wat we dus wel weten is dus wel hoe veder het van de server is , hoelanger de server niet online was .

Geupload 27-02-202 om 14:56

________________________________________________________________________

Hallo beste bezoeker , misschien wisten jullie het nog niet maar onze vorige beheerders laptop was naar de hemel gegaan , en nu hebben we een nieuwe!

Geupload op 26-02-2012 om 09:14

___________________________________________________________________________________-

U, kunt de oude versie van pagina (songtekst niet kunnen vinden) nu bekijken , klik hoervoor op de volgende link - http://songtekst.jouwweb.nl/oude-versie-laden-pagina-oude-versie-van-pagina-songtekst-niet-gevonden .

Geupload op 25-02-2012 om 20:19

___________________________________________________________________________

Wat gebeurt er als je een songtekst op pagina (songteksten) niet kan vinden? Juist dan druk je op songtekst niet kunnen vinden en dan sturen wij de songtekst naar jou op. Dat zal vandaag (25-02-2012) tussen 20:10 t/m 22:00 s'avonds even niet meer kunnen. Ook deze pagina zal een zware constructie ondergaan. De reden waarom we zoveel pagina's opnieuw gaan refreshen is er niet. 1 keer in de zoveel tijd moet dit nou eenmaal gebeurt worden. De pagina's die we namenlijk op dit moment aan het refreshen zijn dat is niet zomaar , deze pagina's zijn namenlijk voor het laatst bewerkt op ongeveer januari/fabruari 2010. Tijd voor vernieuwing dus!

Geupload 25-02-2012 om 20:20

________________________________________________________________

Pagina info is vernieuwd de oude versie kunt u, via de volgende link bekijken http://songtekst.jouwweb.nl/oude-versie-van-pagina-info-laden .

Geupload 25-02-2012 om 18:04

________________________________________________________________________________

Pagina (meer...) is een zware constructie ondergaan , vanaf ongeveer 12 uur half 1 (s'middags) was de pagina niet bereikbaar maar natuurlijk hebben we wel een heel mooi resultaat . De oude versie kun je helaas niet meer bekijken .

Geupload 25-02-2012 om 15:31

______________________________________________________________________

Pagina (Songteksten) 1 van de eerste pagina's hier op songtekst is vernieuwd , de laatste update was daar gedaan op januari 2010. Dat was de tijd dat de link nog http://www.songtekst.nl.ae was.

Geupload op 25-02-2012 om 09:31

__________________________________________________________________________________

Hallo allemaal ! vandaag hebben we 2 dingen te melden 1 via een video en de andere via deze nieuws update ! Hierronder of hiernaast (licht eraan hoe groot je beeldscherm is) staat de video.

De volgende nieuws update : Er komt groot onderhoud aan de pagina meer... , deze vind deze maand (Februari) nog plaats ! wat we ook snel nog willen melden is dat we de URL hebben verranderd - het is nu niet meer songtekst.nl.ae maar songteksten.nl.ae !

Geupload 24-02-2012 om 16:57

_______________________________________________________________________________

Nieuws Pagina Item... - er is een nieuwe pagina gelandceert ! pagina Netwerk , hierrop kun je eigenlijk gewoon bekijken wat er gebeurt in ons netwerk systeem , natuurlijk kan je niet zien als er iemand bijv. zijn account naam van klaas1 naar klaas5 heef gewijzigd , nee eigenlijk kun je zien welke pagina er bijv. niet online was ook pagina's die bijv. maar 30 seconde niet online waren. hij staat hierboven in het onder menu van (meer...) . (link http://www.songtekst.jouwweb.nl/netwerk )

Geupload op 20-02-2012 om 16:46

__________________________________________________________________

Nieuwe versie!! Er is vandaag tussen 18:39 en 18:45 een nieuwe versie gelandceert , deze is voor songtube ! wij wensen iedereen veel plezier op de nieuwe versie ! de oude versie gratis zonder te downloaden bekijken http://songtekst.jouwweb.nl/bekijk-versie-3-van-songtube

Geupload op 19-02-2012 om 18:46

__________________________________________________________________________

Beste bezoekers vandaag is de beheerders laptop (de laptop waar we alles mee regelden) er helaas vandaag mee gestopt . Gisteravond waren er al problemen maar deze ochtend had hij echt geen zin meer . alles kun je nog wel doen maar zoals deze berichten en nieuwsbrieven tja dat kan gewoon wel langer gaan duren.

Geupload 18-02-2012 om 15:08

________________________________________________________________________

Ja, inderdaad je hebt het goed gezien ! De nieuwe hoofdpagina is geupload !! wat er verbetert aan is is zoiezo de zoekmachine dat is het eerste dat opvalt, deze is flink verbetert ook het aanmeld systeem en alles is overzichtelijker ! de oude versie kun je via de volgende link bekijken zonder ook maar iets op uw computer te downloaden ! http://songtekst.jouwweb.nl/gegevens-ophalen-versie-2-van-de-hoofdpagina !

Geupload 15-02-2012 om 18:32

______________________________________________________________________

Problemen lijken opgelost of opgelost te worden ! vanaf vamiddag (15-02-2012 16:58) word je automatisch naar een nood pagina van songtekst geleid i.v.m werkzaamheden aan de website hebben we dit even gedaan . op dit moment word de hoofdpagina vernieuwd ! als je live mee wilt kijken kun je vanaf nu ! (16:55 t/m 17:05) mee kijken!ook de problemen via Goldsong en hotmail zijn opgelost !

Geupload op 15-02-2012 om 17:01

__________________________________________________________________________

Grote problemen ! Songtekst heefd alweer een probleem er is een storing opgetreden die de hoofdpagina heefd plat gelegd . uit onderzoek is gebleken dat dit niet door een hack komt maar door een server fout de ter bescherming songtekst heefd uitgeschakelt . ook zijn er problemen met het aanmaken van een account . alle gegevens worden namenlijk verstuurd naar ons E-mail account . per dag krijgen we ongeveer tussen de 348 en 412 berichten . op dit moment (14-02-2012) is hotmail niet beschikbaar ook daar hebben ze te maken met de server fout die is opgetreden . ons excuus !

geupload op 14-02-2012 om 19:50

____________________________________________________________________________

We hebben tussen 15:30 en 16:00 op 10-02-2012 de nieuwe versie van Goldsong gelandceerd . de oude versie van goldsong is nu gratis te bekijken . deze kunt u, een soort van downloaden zonder de bestanden op uw computer te plaatsen ! als u, op de volgende link drukt zal het downloaden of word de pagina op dat moment opgehaalt > http://songtekst.jouwweb.nl/versie-3-van-goldsong-demo-downloaden

Geupload 10-02-2012 om 15:44

________________________________________________________________________________

Hallo beste bezoekers !! we weten dat we de nieuwe startpagina - homepagina, pas net hebben . toch is er een nieuwe ondworpen en die word vandaag (07-02-2012) of morgen geupload op de voor pagina ! wat we wel weten is dat er door deze uploaden constructie gaat komen . daarom noemen wij deze constructie ook vanaf nu een geplande constructie . hiermee bedoelen we dat deze vanaf nu is aangegeven en dus bekent is !

Geupload op 07-02-2012 om 14:38

______________________________________________________________________

Heey beste bezoekers er is heel goed nieuws want de nieuwe versie van songtube is gelandseert en dat met een nieuw inlogsysteem en natuurlijk het feit dat allesverranderd werdt is er geen constructie geweest ! 1 nadeel aan de nieuwe versie is , is dat je via je account geen filmpje's kan zoeken via youtube songtek of google , maar 1 voordeel is dat je , je gegevens veel beter en veiliger kan opslaan ! de oude versie kan van vanaf nu via de onderstaande link zonder iets te downloaden op jou computer gratis krijgen ! http://songtekst.jouwweb.nl/songtube-demo-gegevens-laden

Geupload op 05-02-2012 om 21:18

____________________________________________________________________________

Nieuws van songtube ! hallo beste bezoekers , er is een klein beetje nieuws en dat nieuws is : dat songtube een soort nieuwe versie krijgt . alles wat er op dit moment op de oude versie is , is ook op de nieuwe alleen dan mooiér en beter , er is 1 ding nieuw en dat is dat als je ingelogd bent (voor de 1e keer) dan kun je jou gegevens opslaan via office . wanneer we hem precies online zetten weten we nog niet . waarschijnlijk zal hierdoor weel constructie ondstaan omdat er waarschijnlijk een nieuw inlog systeem moet worden aangelegd .

Geupload 05-02-2012 om 16:28

________________________________________________________________________

Heel goed nieuws , de nieuwe versie van Goldsong is om 17:49 gelandseert ! vandaag op 03-02-2012 .

Geupload op 03-02-2012 om 17:53

___________________________________________________________________________

Grootste Webstoring in de geschiedenis van http://www.songtekst.nl.ae . eindelijk na 2 dagen een anderhalf uur en 2 minuten zijn we weer online ! we hebben de storing gewonnen ! het spijt ons heel erg dat dit gebeurt is . we willen ook echt ons excuus aanbieden , want als jij een account hebt of een ADvertentie hier hebt wil je natuurlijk wel heel graag je status kunnen zien . gelukkig is het eindelijk toch weer goed gekomen . nogmaals echt vanuit ons hart ons excuus !

Geupload 03-02-2012 om 15:36

____________________________________________________________________________________

Jhaa beste bezoekers het is weer zover , voor iedereen die een account heefd op goldsong is her heel goed nieuws ! er word namenlijk een nieuwe en betere versie ondworpen wanneer deze versie uitkomt is onbekend . we zijn er wel al heel ver mee dus denken wij hem deze maand nog uittebrengen . heb je er vragen over dan kunt u, deze stellen ook ideeíen woden toegestaan ! een account aanmaken kan via deze link > http://www.songtekst.jouwweb.nl/meer/goldsong , heb je vragen over het maken van een account zijn deze ook welkom , je tip of vraag insturen kan via songteksten@live.nl .

Geupload op 01-02-2012 om 13:51

_______________________________________________________________________________

Hallo beste bezoekers , zoals je misschien al gezien had hebben wij een nieuwe hoofdpagina , wil je de oude bekijken kan dat via deze link naar de demo versie ! http://songtekst.jouwweb.nl/demo-versie-hoofdpagina-2-gegvens-ophalen

Geupload 29-01-2012 15:33

____________________________________________________________________

Hallo beste bezoekers , natuurlijk hebben wij nieuws en natuurlijk gaan wij dit nu meteen vertellen ! als eerste , zoals je misschien al had gezien , onze inlog systemen zijn onwijs vernieuwd zo veilig en zo snel zijn ze nog nooit geweest ! en nummer 2 wat ik nog wil vertellen is dat ons YouTube kanaal (BobMusicFul) vanaf nu weer filmpjes gaat upload , wij zijn namenlijk rond half januari 2012 even gestopt omdat er problemen waren , nou die zijn verholpen en we hebben nu al een nieuwe video geupload ! (link naar het nieuwe filmpje http://www.youtube.com/watch?v=NyY7Iv4WEXo )

Geupload 27-01-2012 19:41

___________________________________________________________________________

Songtekst.nl.ae komt weer met nieuws ! zoals jullie weten ons kanaal op YouTube is tot 1 februari op stop gezet wegens problemen . op 1 fabruari hopen we weer van start te gaan . en nu nog spannendernieuws ! je kunt je nu ook inloggen op songtube.nl.ae (of onze pagina songtube) . we hopen vandaag nog 13-1-2012 het item te uploaden !

Ge-Upload 13-1-2012

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Hallo 2012 ! beste mensen wij wouden even melden waarom wij 3 dagen offline ware . zoals je misschien ziet is er wat verranderd . zoals de achtergrond . maar wat ook heel hard nodig was en dat je niet 123 opmerkt is sommige items . hiermee bedoelen we dat we bijv. de weersvoorspelling op de hoofdpagina even opgefrist hebben . het hele item was al ong. 1 jaar oud , niet dat het dan geen weersvoorspellingen voor bijv. vandaag ondvangt maar soms is een opfrisbeurt gewoon nodig . en je kunt vanaf nu ook via http://www.songtube.nl.ae naar de pagina songtube , en we hebben de nieuwe versie online gezet .

ge-upload 9-01-2012  12:32

________________________________________________________________________________

Beste bezoeker leuk dat je even komt kijken ! vandaag hebben we weer speciaal nieuws . we hebben namenlijk een nood website . de nood website houd in dat als we weer eens een constructie hebben we jullie BOOM in 1x goed kunnen laten weten dat we er even niet zijn . jullie worden dan naar deze website geleid ! http://www.everyoneweb.com/songtekst404fout

Ge-upload 27-12-11

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Het is niet te geloven maar er is vanaf nu een Songtekst Internet Server !!!! stel deze pagina in als jou startpagina en dan heb je dus gewoon een speciale pagina van songtekst.nl.ae helemaal voor jou ! dus ben je een muziek fan , wil je gewoon dat je simpel liedjes kunt luisteren , meteen in 1x BOOM zo op jou startpagina ? Than its time for songtekst.nl.ae , voor de echte muziek liefhebber ! nu meteen gratis zonder te downloaden instellen ?  > http://songtekst.jouwweb.nl/songtekst-internet

Ge-upload 26-12-11 11:37

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jhaa het is al gewoon bijna weer zover ! de kerstbomen zijn al bij songtekst.nl.ae opgetuigd , de vuurwerkranten liggen al klaar , en natuurlijk ingevuld ! zeg hierronder in de poll wat jij het leuks vind tijdens de kerst (nieuwjaars) wisseling .

Met kerst vind ik het leukste...

Ge-Upload 11.dec.2011 13:09

__________________________________________________

Het Weer Werkt deze week niet mee ! Het is natuurlijk afschuwenlijk weer geweest woensdag - (vandaag) Donderdag . en waarschijnlijk (door weers deskundige en Songtekst.nl.ae getest) ook Vrijdag !) . En als het weer niet erger kan komt er deze nacht (Donderdag 8.dec.2011) een vresenlijke storm met heel veel hagel/regen/bliksem/-misschien zelfs natte of echte sneeuw!- . Hierronder zie je de weersvoorbereiding van Songtekst !

Zeeland : 22:10
Zuid-Holland : 22:20
Noord-Holland : 21:57
Noord-Brabant : 22:50/23:00 < Verschillend
Utrecht : 22:50
Flevoland : 22:05
Friesland : 21:10
Limburg : 01:00 < Nacht
Gelderland : 22:00
overeisel : 22:15
Drenthe : 21:50
Groningen : 21:57

Deze weersverwachtingen kunnen verranderen , deze weersverwachting is geplaatst op 8.dec.2011 om 17:50 .

Ge-upload 8.ec.2011 19:58

----------------------------------------------------------------------------------------------

Versie-6 minder succes vol dan gedagd , beter nog . dit is misschien wel 1 van de slechtse . terwijl we eerst dagten dat dit de BESTE was >! hoe kan dat nou , dat komt door het volgende : je hebt geen knop waarop je kunt klikken voor meedere versie's : en er is geen uitlog knop , dit leek ons eerst heel handig maar dus niet , we hebben binnen 10 minuten 33 vragen waar de uitlog knop is , en we hebben binnen 13 minuten 18 vragen waar de versie knop is gebleven . dit was dus blijkbaar geen goed idee ! wij gaan dus ook voor de zekerheid een Nood versie maken , voor als dit nog een keer voorkomt . dit betekent dat als we bij het volgende account weer zó'n slecht succes hebben , kunnen we dus een nood versie instellen waar je alles dan hebt ! wij zijn hier flink mee bezig > maar wat hebben wij een geluk dat precies versie-7 ook online op de zelfde tijd is gekomen , het zijn dus broertje's ! hoe dan ook het spijt ons heel erg dat versie-6 geen succes is geworden voor ons maar ook niet voor jullie . ons excuus !

Ge-upload 7.dec.2011 20.43

---------------------------------------------------------------------------------------------

Songtekst.nl.ae , een actueele site , en vandaar dat wij weer eens een Nieuws Item voor JULLIE hebben ! zoals er al kleine rodols over zijn zouden wij bezig zijn met een nieuwe versie van da hoofdpagina , dit is natuurlijk Helemaal NIET waar ! wij hebben pas ongeveer 1 week een nieuwe hoofdpagina , als site is het niet goed om elke week een nieuwe hoofdpagina te plaatsen , want de gevolgen zijn :

- heelang constructie

- bezoekers die Items niet kunnen vinden

- verlies aan bezoekers !

deze rodels zijn dus gewoon niet waar ! als je het hebt over Goldsong (een Item waarop je een account kan maken) dan zijn wij al lang 2 tot 3 versie's veder die niet eens online zijn , deze komen wel om de 3 weken online ong (soms 2 maanden) ! nog maals deze roddels zijn gewoon niet waar !

Hierronder volgd een breaking news !

Beste mensen het is koud het hagelt soms , dat weten we allemaal ! maar blijf op 7.dec.2011 van 15:00 t/m 22:30 binnen <! er worden extreem harde windstoten verwacht dat Donderdag-Vrijdag en op sommige plaatsen ook Zaterdag zal aanhouden . we praten niet over windkracht 3 , maar over windkracht 8 <!

Ge-Upload op 7.dec.2011 16:32

-------------------------------------------------------------------------------

Jhaa daar is weer een Nieuwe Nieuws Update ! Wij zijn heel trots op Rachel van het Euro-Vision SongFestival ! we zijn maarliefst van 13 landen 2e geworden , en wij mogen met trots volgend jaar (2012) het Euro-Vision SongFestival hier in Nederland gaan prezenteren ! dit heeft de avro zaterdag 2 december bekend gemaakt !

hierronder staat een filmpje van de Finale !

Ge-Upload 5 december 2011 . 20:23

------------------------------------------------------------------------------------------

Zo dat is pas geleden , een Nieuws Update , de nieuws opdate is : helaas zijn wij een geplande constructie ondergaan . wij verwachten dan ook pas zondag 4 december 2011 weer online te zijn met de nieuwe versie van de hoofdpagina ! wij willen ons excuus aanbieden voor al het ongemak !

ge-upload 4.dec.2011 . 12.32

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jhaa het is al weer lang geleden dat er hier een nieuwe update is gekomen , dit komt omdat we erg druk bezig zijn met versie-6 !! en we zetten de meeste nieuws update's nu op de hoofdpagina in de lichtkrant . het gene dat we kwijt willen is dat de nieuws update de komende 2 uur - 4 uur achterloopt met actueel nieuws . ons excuus we proberen dit weer in orde te maken !

ge-upload 28-11-11 15:12

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Songtekst.nl.ae nog meer actueel !

hallo beste lezer , leuk dat je weer op de hoogte wilt kijken , maar nu kan je ook nog beter op de hoogte blijven want songtekst.nl.ae heeft nu FaceBook ! onderaan dit nieuws bericht staat ga naar songtekst-FaceBook ! als je daarop klikt ga je naar onze facebook ! veel plezier en blijf lekker actueel met de laatste nieuwtje's ! Als deze Link niet werkt zoek ons dan gewoon op door song of tekst of songtekst en te typen , en als zelfs dat niet lukt kun je ons E-mail adres in typen songteksten@live.nl .

Ge-Upload 22.11.11 13:55

_____________________________________________

De winnende Link !

Hallo beste bezoeker van songtekst.nl.ae ! leuk dat je weer op de hoogte wilt blijven en even de dingen komt lezen . er is namenlijk heel belangrijk *nieuws ! de trekking van de linken is geweest ! altijd 1x in de 2 maanden bekijken we heel veel website's ! De -beste-mooiste website maag 1 jaar lang GRATIS met een foto van de site op de pagina linken staan (http://www.songtekst.jouwweb.nl/linken) . en we hebben weer een winnende site ! http://www.letweekendbegin.nl . deze site is zo enorm goed , en deze site is ook zelfs ondworpen met jouweeb . maar als je op de site kijkt dan denk je amateur site ? nee PRO site ! geweldig gedaan !

Wil jij ook jou website opgeven ? ! > http://songtekst.jouwweb.nl/veder-reclame-toevoegen .

Ge-upload op 21-11-11 15:35

--------------------------------------------------------------------------------------------------

That's new on songtekst.nl.ae !

ja dat is weer nieuw , de pagina voor jou ! je kunt hem vinden in het onder menu van meer... . maar wat kun je er nou ? je zou bijna denken dat voor jou , betekent jou account . maar dat is niet zo ! het is namenlijk een pagina waar je allemaal dingen voor jou site kunt vinden , dus heb je een site dan kun je deze nu helemaal gaan versieren ! wat wij ook weten is dat de pagina op het moment leeg is . deze pagina is door ons ook in constructie genomen . maar er zijn ook een paar storingen !wij helpen http://www.googlu.nl.ae namenlijk met hun website ! daardoor zullen wij (songtekst.nl.ae) minder kunnen verwerken . maar goed nu weten jullie gelukkig wat er aan de hand is !

ge-upload 21-11-11 08:06

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Welkom winter ! bye zomer !

yep, dat was het voor dit jaar . de zomer . op de meeste plaatsen is het niet eens echt zomer geweest . volgens weers-deskundige is er zelfs meer zon na de zomer geweest . maar nu moeten we er helaas toch echt aan gaan geloven . s'nachts wakker schrikken van iemand die stiekem vuurwerk afsteekt , extra dekens pakken . naar bewolking kijken , en je elke ochtent weer warm aankleden . want 't'ja de Winter staat toch echt weer voor de deur . maar dit word niet zomaar een winter . weersdeskundige voorspellen een horror winter . wat bedoelen ze hiermee ? nou dat gaan we via deze update eens even goed uitleggen !

Wat betekent -horror winter- ?

Ze bedoelen met horror winter , dat het een extreme winter word . dat het erger dan normaal gaat worden .

Wat is er dan zo extreem aan deze winter ?

Het extreme aan deze winter word het volgende , ze voorspellen 23 graden -!-onder-!- 0 . dat is heel koud , ze verwachten een pak sneeuw voor je deur van 1.45 <(betekenis : 1 meter en 45 cintimeter) dat is ongeveer zo groot als,als een wiel van een dat is dus redenlijk groot & hoog ! . ook verwachten ze dat het zo glad is dat je niet eens blijft staan , en dat je ondertussen gewoon wegglijd . auto's zullen met remblokken moet tegen-gehouden worden op dijken . eigenlijk zijn die rem-blokken nergens voor nodig want ze verspellen niet eens dat je op een bultje van 3 en halve meter kan rijden , omdat het gewoon te glad is . je zal ook gewoon niet meer kunnen fietsen ! en dat is een probleem voor Nederland want Nederland is het grootste fietsland ter WERELD <! . er zit misschien 1 leuk ding aanvast , je ouders kunnen niet naar hun werk . en jij kan niet naar school .

Ge-upload 20-11-11 14:54

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jhaa daar is weer een Nieuwe Nieuws Update ! Wij zijn heel trots op Rachel van het Euro-Vision SongFestival ! we zijn maarliefst van 13 landen 2e geworden , en wij mogen met trots volgend jaar (2012) het Euro-Vision SongFestival hier in Nederland gaan prezenteren ! dit heeft de avro zaterdag 2 december bekend gemaakt !

hierronder staat een filmpje van de Finale !

Ge-Upload 5 december 2011 . 20:23

------------------------------------------------------------------------------------------

Web-Rooster van songtekst.nl.ae !

jhaa dat is even wennen . je kunt vanaf nu de rooster wijzigingen bekijken voor wat er de komende 3 weken gaat gebeuren ! dit is natuurlijk heel handig want dan kun je nog beter op de hoogte van http://www.songtekst.nl.ae blijven ! alle ''niet'' vet-gedrukte woorden in het rooster zijn niet gewijzigd en gaan in elke omstandigheden door ! de ''wel'' vet-gedrukte woorden zijn pas net op het rooster geplaatst zijn dus ook *nieuw en is net besproken te gaan doen , deze items kunnen dan wel door omstandig heden worden ondruimt en worden misschien bij ernstige omstandig heden niet meer gedaan . op het rooster staat dit er dan ook zo snel mogenlijk !

update 20.11.11 12:59

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Songtekst.nl.ae doet er een schepje bovenop !

jhaa , hier is weer een nieuw actueel bericht ! wij hebben namenlijk weer nieuws te melden ! er komt weer een nieuwe versie uit van goldsong . voor de gene die niet weten wat goldsong is , dat is eigenlijk een soort iets als facebook-myspace-hyves-twitter . eigenlijk dus een beetje dingen die je voor jezelf kunt doen , en het aanmelden en alle activieiten die er te doen zijn , zijn gratis ! maar wij gaan dus een geheel nieuwe home-page van goldsong maken ! wij houden jullie hiervoor op de hoogte zodat je weet wat er gebeurt als door de constructie iets niet doet van dat element ! bedankt voor het lezen van dit bericht !

geupload op - 19-11-11 12:01

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hey het nieuwe filmpje van ons is geupload ! hoe maak jij een site via songtekst.nl.ae ? nou dat word binnen 6 en halve minut even goed uitgelecht . je maakt deze site volkomen gratis ! veel plezier met het kijken , overterwijl veel kijk plezier ! (o en we hebben er voor de gemakkelijkheid nog even voor ondersteuning ondertiteling bij gedaan !) Beste bezoeker-kijker . de video is helaas niet beschikbaar wegens technische problemen . u, kunt de video via deze link bekijken : http://www.youtube.com/user/bobmusicful . het filmpje heet : hoe maak ik snel gratis en makelijk een site [ songtekst.nl.ae ] .

 

 

 

Jhaa dat is even schrikken . de site is weer helemaal opgefrist . natuurlijk zijn er helaas veel leuke linken even niet weergeefbaar . dat is ook zeker jammer , neem maar een voorbeeld aan live-muziek . nou dan hebben wij hier een leuk cadeau want hier is de link ! > http://www.songtekst.jouwweb.nl/live-muziek .

heb jij nog steeds dingen die je leuk vind maar helaas meer niet kan bekijken ? stuur dan een E-mail naar songteksten@live.nl . wij zetten hem dan bij dit amusement blog ! daarbuiten willen wij nog even fijne sint avonden wensen . en het is er al weer tijd voor vergeet je handschoenen niet aan te doen want de komende 2 weken word het niet echt warmer dan 8 of 12 gr. ze verwachten niet dat de temp. onder 0 gaat , maar het kan natuurlijk best zo zijn . doei !

Geupload - 16-11-11 20:52

-------------------------------------------------------------------

Beste Bezoekers . wij zijn hard bezig met de site . als er een probleem is meld dit dan via het E-mail adres songtekst@live.nl . we zijn erg druk op het moment met de site , dus als er iets niet in orde is meld dit dan even , zodat , wij het meteen binnen 24 uur kunnen oplossen !

_____________________________________________________________

Blogs

Met succes zijn de stembussen van de weeksong weer geopend . je kunt nu stemmen in de linkerkolom op de pagina :Home: . jou stem blijfd anoniem . NIEUW* Goldsong melt je nu aan en kijk wat er word bekeken vind sneller jou sontekst of videoclip , luister live radio . en nog veel meer !

__________________________________________________________________

vanaf nu kun je een Game op de Site spelen , de Game die in beeld komt is op dat moment het meest gespeelt . je kunt reageren via onze Fan Hyves , of onze andere site (<site is mogenlijk verouderd!) : Fan Hyves : http://www.bobdrums.hyves.nl : site : http://www.bobdrums.nl.ae .

wil je #contact met ons opnemen dan kan dat via het#E-mail adres : mega.bob@hotmail.com : je kunt hier melden of er een fout op de pagina is .

__________________________________________________________________________

 

De pagina Live-Muziek , zou mogenlijk storingen kunnen hebben , we hebben hierdor een betere versie moeten plaatsen op de site . iedereen die even niet op deze pagina kon ons excuus . heefd u, meerdere vragen over de verrandering van de pagina Mail ons dan naar mega.bob@hotmail.com of songteksten@live.nl .

___________________________________________________________________

 

Onze Summer Track is bekent , summer track 2011 is geworden

   Zing nu nog even mee omdat zomerse gevoel te krijgen !

Maak een Gratis Website met JouwWeb