Enjoy Your Music | Songteksten.nl.ae!

 Zoals er aangekondigd is, was er vanaf 28-07-2012 ook een speciale mobiel afdeling voor songteksten.nl.ae . alle items die erop kwamen waren speciaal voor uw mobiel! Dit is ook met succes gelukt!

Android 4.1 Jelly Bean - versie 2

De versie jelly bean 4.1 heeft een update gekregen naar versie 2. Deze versie is veel groter beter en sneller!

Blackberry bold & curve - versie 1

Deze versie is niet groot en uitgebreid! Dit komt omdat de koop aan de blackberry's aan het minderen is sinds 3-9-2012. Wat meer van nu is, is android!

Android 2.3 - versie 3

De android versie 2.3 heeft voor de derde keer een nieuwe versie gekregen! deze is weer nieuwer beter en sneller!

Android 4.1 jelly bean - versie 1

De android versie 4.1 jelly bean, heeft ook een plekje verdient en is er dus nu ook speciaal voor jo mobiel! Deze versie is gelijk een nieuw versie di gebazeerd is op windows 7/8 style.

Android 4.0/4.3 & Ice Cream Sandwitch - versie 2

Zoals bij veel apps en andere dingen krijg je een update. Ook de versie voor android 4.0/4.3 & Ice Cream Sandwitch voor je mobiel heeft een update gekregen! Alles is ongeveer nog het zelfde alleen is nieuwer en meer gebazeert op Windows 7/8 style!

Android 2.3 - versie 2

Zoals bij veel apps en andere dingen krijg je een update. Ook de versie voor android 2.3 voor je mobiel heeft een update gekregen! Alles is ongeveer nog het zelfde alleen is nieuwer en meer gebazeert op Windows 7/8 style!

Android 2.3

Hij was er als eerst voor android 2.3, hij werd na 5 minuten al 320 keer bekeken! Zo te zien een goed teken! Bij androd 4.0, 4.3 en ice cream sandwitch, kan je een heel account aanmaken, dat is niet zo bij de versie van android 2.3. Hiervoor waren er te weinig items die android 2.3 kon weergeven.

Android 4.0, 4.3 & Ice Cream Sandwitch

Hier voor werd diezelfde dag nog een versie voor gemaakt, dit hadden wij ook aangekondigd! Iedereen die een update naar ice cream sandwitch of android 4.0 of 4.3 kon doen waren heel blij! Ook als u, dat kan, kunt u, gewoon de versie van ice cream sandwitch of android 4.0, 4.3 gebruiken! Let Op : Deze versie is t/m eind augustus 2012 nog erg actief! Dit betekend dat er nog veel bij kan komen en/of veranderren!

Windows 7

Als u, een mobiele telefoon voor windows 7 hebt kunt u, gewoon http://www.songteksten.nl.ae gebruiken! Hier voor is geen bepaalde versie nodig voor!

Windows 8

Als u, een mobiele telefoon voor windows 8 hebt kunt u, gewoon http://www.songteksten.nl.ae gebruiken! Hier voor is geen bepaalde versie nodig voor!