Enjoy Your Music | Songteksten.nl.ae!

Algemeene informatie over http://www.songteksten.nl.ae

Http://www.songteksten.nl.ae is een website waar alles gratis is met wat je doet! Op chats mag niet gescholden worden. Word dit wel gedaan meld dit dan meteen via het help centrum > http://www.songteksten-help.nl.ae/ < . Ook een account aanmaken is gratis en verplicht! Er zijn nieuwe veiligheids regelementen voor algemeene betrouwbare websites! Websites moeten zich aan de volgende dingen houden'': Privacy beleid,Auteursrechten,Help centrum. Http://www.songteksten.nl.ae  heeft ook al deze veiligheids regelementen. Onderaan die agina zie je de volgende zinnen staan:

 

http://www.songtekst.nl.ae al sinds 23 januari 2010 . voor info kunt u, een E-mail sturen naar songteksten@live.nl . dezelfde ondwerpers van http://www.songtube.nl.ae | http://www.songteksten-auteursrechtencentrum.nl.ae/ |http://songteksten-privacybeleid.nl.ae/ | http://www.songteksten-help.nl.ae/

Daarin kun je dus ook al deze veiligheids regelementen vinden! Ook voor uw website dieu, betrouwbaar wil opstellen is dit belangrijk! Heeft u, dit nog niet zorg er dan voor dat u, dit zo snel mogenlijk online hebt staan! Ook http://www.songteksten.nl.ae heeft nieuwe veiligheids regelementen. Het privacy beleid geld voor de volgende dingen : Wij als wesite mogen uw informatie niet gebruiken voor dingen die buiten het account vallen! Het feit Auteursrechten betekent : Hetfeit dat u, een account op goldsong/songtube of andere mogenlijk heden hebt hebben hier mee te maken! Bijv. als u, een filmpje upload via songtube hebben andere gebruikers het recht niet uw videos te kopiƩren! Het help centrum is er voor natuurlijk algemeene vragen en andere hulp!