Enjoy Your Music | Songteksten.nl.ae!

songtekst nieuws

Nieuwe versie

Eindelijk na wel anderhalve maand met smart gewacht te hebben is hij er dan eindelijk . de nieuwe versie voor jou account . we zijn hier super trots op dat mogen jullie wel weten ! wij willen jullie allemaal veel plezier wensen met versie 3 . met tot wel nu toe -!-3-!- pagina's ! er moet toch wel iets te beleven vallen toch ? veel plezier !

____________________________________________________________

Nieuwe afdelingen op songtekst.nl.ae

er is van plan een hele nieuwe* afdeling in het menu te maken . deze komt in het onder menu van meer.... te staan . deze afdeling gaat heten . nu&zo . het gaat over het nieuwste nieuws . het is niet hetzelfde als dit . hier word 2x in de week nieuw nieuws ge-upload en bij nu&straks gaan we proberen dit elke gad te doen .

Het word nu officieel winter ! de klok gaat vandaag (29 oktober -!-1-!- uur achteruit !) dat betekent dat je weer een uurtje langer kan slapen maar ook dikkere kleding aan trekken . ze zeggen dat het een horro-winter gaat worden , dit zeggen Nederlandse en Duitse weer deskundige . wat vind jij ervan ? je kunt vanaf nu reageren op de poll hiernaast .

Ge-upload op 29 oktober

-----------------------------------------------------------------

Video-Fragment : de nieuwe versie !

zoals je al op de pagina Home hebt gelezen . zijn wij heel blij met de nieuwe versie . op het filmpje hierboven , word alles uitgelegd en er word een klein stukje van laten zien ! niet alles word laten zien . we gaan tot pagina 2 maar er word verwacht dat er zelfs nog een pagina 3 (!) komt . bekijk even het video -fragment en wij wensen je veel kijk plezier .